fbpx

Du’lac behandlinger

af | nov 18, 2019

Du’ lac er navnet på vores anerkendte maskine, som indbragte opfinderen Johanna Lack den flotteste pris inden for branchen, nemlig CIDESCO’s guldmedalje.

Du’lac maskinen anvendes til 4 forskellige behandlinger

  • Du’lac epilering – permanent hårfjerning til alle hår i alle farver
  • Du’lac rynkereduktion – få en glattere og yngre hud uden kemi
  • Du’lac arreduktion
  • Du’lac Renew – Bliv fri for leverpletter, karudvidelser, talgknopper og andre hudgevækster.

Du’lac epilering hjælper dig af med uønsket hårvækst. Alle typer hår kan fjernes med Du’lac epilering. Lyse, mørke, tykke og tynde. Behandlingen laves typisk i ansigtet men kan med stor fordel også bruges på kroppen.
Et typisk behandlingsforløb er 1 gang om ugen i 2-4 måneder og dernæst hver 14. dag og derefter hver 3. uge. Håret vokser i forskellige faser og det er derfor vigtigt at du følger de anbefalede intervaller.

Du’lac rynkereduktion er resultatet af at sætte gang i din huds egen forsvarsmekanisme. Rynkereduktionen er en kontrolleret stimulering af hudens dannelse af nyt væv samt fjernelse af affaldsstoffer i huden omkring rynkerne.
Produkterne som anvendes til din behandling smat din hjemmepleje er fra den naturlige hudplejeserie Susanne Melchiorsen, som sikrer dig det optimale resultat.

Du’lac Arreduktion Behandlingen påbegyndes med der lægges Susanne Melchiorsen Release Peeling på huden på det ønskede område, derefter arbejder vi med Du’lac-maskinen. Til hjemmepleje skal du herefter anvende 2-3 Susanne Melchiorsen Heal Up ampuller pr. behandling.

Du’lac Renew er vejen til en smuk og ren hud.
Med denne behandling kan du blive fri for leverpletter, karudvidelser, blodsøer, talgknopper, milier og andre hudgevækster.
Efter behandling dannes der skorpe. Jo længere skorpen sidder, jo smukkere bliver resultatet. Heal Up Intensive fra Susanne Melchiorsen påsmøres det behandlede område 5 gange dagligt de næste 28 dage.
Undgå produkter der indeholder parfume og alkohol de næste 4 uger og generelt. Alle dine produkter fra Susanne Melchiorden er uden ovennævnte.

Ønsker du mere information kan du kontakte os i vores klinikker i Næstved eller i København, eller du kan bestille din behandling ved at klikke her..

Er du behandler? har du din egen klinik og ønsker du selv at arbejde med Du’lac maskinen? og de forskellige behandlinger er du velkommen til at kontakte for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os på telefon 55 73 93 73
eller skriv en mail til os: post@houseofmelchiorsen.com

Hjælp os med at dele vores budskab