Hudplejeserien Susanne Melchiorsen

Susanne Melchiorsen hudplejeserien ligger i toppen blandt verdens reneste hudplejeserier.

Hudplejeserien Susanne Melchiorsen fremstilles af de reneste naturprodukter – førsteklasses naturlige fedtstoffer, planteolier og planteekstrakter. En del planter dyrkes efter biodynamiske metoder i vores egen urtegård og andre plukkes i naturen.

Susanne Melchiorsen hudplejeprodukter til dig der ønsker det bedste.

Nogle af vores virkestoffer udtrækkes i vand og andre i olie, alt efter det virkestof vi ønsker at udvinde. En lille del af vore planter destilleres.

De fleste af vore planteekstrakter er saften fra egne friske urter. Filtret i vores solcreme er det naturlige fysiske filter mineralet Titanoxid.

Seriens produkter er ikke miljøbelastende, er uden mineralske olier, uden animalske indholdsstoffer, er ikke testet på dyr, indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer, syrer eller parfume.

Susanne Melchiorsens produkter og behandlinger er testet på mennesker med glæde. Vores produkter er opbevaret i glasemballage for den optimale beskyttelse af de fine virkestoffer.

Dette er kendetegnet for den ægte naturlige hudpleje.

Naturlige hudplejeprodukter er aldrig helt ens. Hvis du er opmærksom vil du opdage, at konsistens, duft og farve kan variere en smule. Det er fordi opskriften afhænger af, hvor kraftige vores forskellige udtræk er. Ligesom dine frugttræer et år bugner af æbler eller blommer og et andet år er der meget mindre af disse. Sådan gælder det også for vores planter.

Der høstes i Susanne Melciorsens urtegård

For at dit naturlige hudplejeprodukt skal være ensartet ophelende, beroligende og blødgørende er det vigtigt, at mængden af udtrækkene reguleres i forhold til hvor kraftige virkestofferne er.

Susanne Melchiorsen hudpleje skabt i harmoni med naturen.

Hjælp os med at dele vores budskab