fbpx

Susanne Melchiorsen – Grundkursus

af | feb 16, 2020

Resultater, høj faglig kvalitet og god service.

På Grundkursus lærer du om alle produkter, behandlinger samt urters unikke egenskaber. Du lærer om hudens behov og hudens stofskifte, at genoprette hudens balance og dermed også den indre balance. Dette er lig med at holde huden sund og smuk hele livet.

På Susanne Melchiorsen Grundkursus lærer du om:

• Produkter
• Dybdegående ansigtsbehandlinger
• Emulsioner
• Teer og kostplaner til de forskellige hudtyper
• Naturlige solfiltrer
• Kendetegn ved naturlig hudpleje
• Hudens stofskifte

Hudplejeserien Susanne Melchiorsen fremstilles af de reneste naturprodukter – førsteklasses naturlige fedtstoffer, planteolier og planteekstrakter. En del planter, dyrkes efter biodynamiske metoder i egen urtegård, og andre plukkes i naturen. Nogle af vores virkestoffer udtrækkes i vand og andre i olier, alt efter det virkestof vi ønsker at udvinde.
En lille del af vore planter destilleres. De fineste af vore planteekstrakter er saften fra egne friske urter. Filteret i vore solcremer er det naturlige fysiske filter, mineralet Titan Dioxid. Seriens produkter er ikke miljøbelastende, er uden mineralske olier, uden animalske indholdsstoffer, er ikke testet på dyr, indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer, syrer eller parfumer.

Susanne Melchiorsens produkter og behandlinger er testet på mennesker med glæde.

Ægte, naturlige hudplejeprodukter er aldrig helt ens. Hvis du er opmærksom, vil du opdage, at konsistens, duft og farve kan variere en smule. Det er fordi opskriften afhænger af, hvor kraftige vores forskellige udtræk er. Ligesom dine frugttræer et år bugner af æbler eller blommer, og et andet år er der meget mindre af disse. Således gælder det også for planterne. For at dit naturlige hudplejeprodukt skal være ensartet ophelende, beroligende og blødgørende er det vigtigt, at mængden af urteudtrækkene reguleres i forhold til, hvor kraftige virkestofferne er.

Dette er kendetegnet for ægte naturlig hudpleje.
Susanne Melchiorsen hudplejeprodukter er til dig, som ønsker resultater, og det bedste i alle livets forhold.

Kurset varer 3 dage  kl. 9.00 – 17.00

Pris pr deltager 1.500,- (som bliver returneret i produkter efter kurset).

Dit afsnit går her

Ønsker du at tilmelde dig kurset, eller har du brug for mere information, kan du finde det her

Hjælp os med at dele vores budskab