fbpx

Du får en renere hud, en pænere og sundere krop. Du vil mærke energierne stige og et vidunderligt velvære brede sig.

 

Efter julen og nytårets hygge og al for meget dejlig mad og drikke er det tid at udrense organismen for affaldsstoffer/slagger. Har du spist for meget og ikke altid fået den rigtige kost, er stofskiftet blevet trægt. Har du så tilmed fået for lidt motion, trænger organerne til at blive vækket af deres søvn. Let organernes arbejde – hjælp lymfesystemet!

Ophobning af affaldsstoffer i vores organisme ser vi som eksemer, allergier, gigt, appelsinhud, slapt væv, uren hud, leverpletter, skjolder, mørke rande, væskeansamlinger omkring øjnene med mere.

Som alternative kosmetologer arbejder vi ikke med sygdomme, men med ubalancer. Vi behandler dine ubalancer med kostkure: Her anbefales den rette kost, som du må indtage for at rette op på balancerne. Du får besked på at undgå de ting, som skaber den ubalance, der behandles imod. Ubalancerne rettes op med kost og urteteer.

Kombinerer du for eksempel Susanne Melchiorsen te nr. 2 med Hot Blooded cirkulationsmaske, opnår du et strålende resultat. Kroppen afgiftes indefra og masken øger blod- og lymfecirkulationen. Cellerne tilføres mere ilt, fugt og næring og affaldsstofferne transporteres væk.

Når du har opnået tilfredsstillende resultat, holdes resultatet ved lige med en afgiftningskur forår eller efterår, alt efter hvilket tidspunkt der passer dig bedst.

Har du først prøvet at være i balance, vil du med stor glæde tage en afgiftningskur hvert eneste år igen og igen. Dine sanser skærpes, både lugtesans og syn.
Du vil da føle dig dejlig let.

Bestil få en gratis konsultation til ansigt eller krop på 30 minutter.
Din alternative kosmetolog viser dig i spejlet hvilke ubalancer der er i din hud. Du vil få gode råd til hvordan den kan rettes op og vedligeholdes.

Klik her og bestil tid…

Hjælp os med at dele vores budskab