fbpx

Du kan komme til Åbent Hus hos House of Melchiorsen onsdag den 11. december

Du kan opleve et udpluk af vores lækre behandlinger. Der står 8 behandlere klar til at tage hånd om dig. Du kan selv prøve en behandling og så kan du møde vores nye skønne elever. 

  • Du kan besøge os  fra kl. 17:00 til 21.00
    adressen er Farimagsvej 26, 4700 Næstved.

Her får du mulighed for selv at prøve en af vores fantastiske behandlinger f.eks. Release Peeling, der fjerner uønsket hårvækst, rynker og porrer. Ageless, et ansigtsløft uden kniv, der giver din hud sin ungdommelige glød tilbage. Eller en Du’lac behandling der fjerner leverpletter, karsprængninger og reducerer rynker

Du tilbydes et glas champagne samt lidt lækkert at nippe til. Du kan gå rundt og se de forskellige behandlinger og du kan stille spørgsmål til de kosmetologer der behandler og til de kunder der ligger på briksen.

Aabent hus hos House of Melchiorsen i Naestved

 

Vi har nogle super gode tilbud til dig på Susanne Melchiorsen og Aniel produkter. Du har også mulighed for at købe et klippekort til vores behandlinger. 

Vi har lavet en flot udstilling til dig med julegaveæsker hvor du selvfølgelig får rigtigt gode procenter i rabat. Når du køber julepakker hos os i klinikken eller i vores webshop, pakker vi gaverne flot ind til dig. Vi lægger en brochure i pakken samt et gratis gavekort til en hudanalyse i en af vores klinikker efter eget valg, så modtageren kan lære sin hudtype at kende og derved bedre forstå sin hud og dens behov.

Du kan have en flot hud hele livet – vi lærer dig hvordan. 

Til Åbent Hus vil vi blandt andet udføre følgende behandlinger: 

Du vil komme til at opleve hvordan vi naturligt booster huden og udretter mirakler på et øjeblik. 

kom til Aabent hus hos House of Melchiorsen i Naestved 

Er du den næste der skal have en behandling?

 

Vi glæder os til at se jer og til at vise jer vores lækre resultatskabende behandlinger samt nyde jeres selskab og ønske jer en glædelig jul. 

Bedste hilsner fra alle behandlerne hos House of Melchiorsen 

Hjælp os med at dele vores budskab